Om oss – Byta assistansbolag – assistansförmedling av personlig assistans

Personlig

ASSISTANSFÖRMEDLING

Assistansförmedlaren grundades 2010. Målsättningen då var att bli Sveriges mest uppskattade assistansförmedling. Hittills har vi förmedlat hundratals kunder till nya assistansanordnare över hela Sverige. Med denna erfarenhet har vi utvecklad en unik förmåga att snabbt matcha och hitta en exakt rätt lösning till våra kunder.

Kostnadsfri

VÄGLEDNING

Vår tjänst innebär i korta drag att vi hjälper brukare (och anhöriga) att hitta rätt i sökandet efter en assistansanordnare. Hos oss får du gratis vägledning och förslag på olika lösningar. Vi hjälper framför allt dig som redan har beviljats personlig assistans, men kan även bistå dig som ska söka assistans för första gången.

Snabbguide till 

VÅRA TJÄNSTER

Börja med att fylla i vår intresseanmälan på den här sidan och berätta vad du vill ha hjälp med. Utifrån dessa uppgifter sätter vi bollen i rullning. Detta innebär bland annat att vi matchar dina behov, krav och önskemål mot lämpliga assistansbolag. Våra tjänster är helt kostnadsfria och det finns inga krav eller förpliktelser.

VÅRA MEDARBETARE

Annika Willén

Kundansvarig

Bakgrund inom vård och omsorg. Har arbetat med människor och service i hela mitt yrkesverksamma liv. Brinner för att skapa en bättre vardag för människor med funktionshinder, med ett stort engagemang inom frågor som rör att brukare ska få större valmöjligheter att påverka sitt liv.

annika@assistansformedlaren.se

Sandra Eriksson

Assistansförmedlare

Har personlig erfarenhet av assistans då jag växt upp med en syster med cerebral pares, där vi inom familjen på senare år stått för en stor del av den dagliga assistansen. Jag tror definitivt att min personliga erfarenhet är en stor tillgång när det gäller mitt jobb som assistansförmedlare.

sandra@assistansformedlaren.se

Oskar Andersson

Assistansförmedlare

Min bakgrund finns inom vård- och omsorgsprogrammet, och har arbetet som personlig assistent både som extrajobb under mina studier, och som heltidsjobb under längre perioder. Som förmedlare och webmaster kan jag kombinera min formella yrkeskompetens med mitt intresse för IT.

oskar@assistansformedlaren.se